Operarejser

Schønberg Musik&Rejser er specialist i operarejser med gode busser og hoteller og et behageligt rejsetempo. For tiden har vi planlagt rejser til Berlin, Hamborg, Wien og Savonlinna Operafestival i Finland.

I bussen undervejs vil der være personlige og levende foredrag om komponisterne og de operaer, vi skal høre. Vi overnatter så vidt muligt i gåafstand til operaen, hvor vi har sikret os gode pladser. På turen er der indlagt tid til museumsbesøg, middag, gåture og afslapning på egen hånd.

Om lederen på vores operarejser

Rejselederen er altid operakyndig og gerne aktiv eller tidligere sanger. Ofte er det Morten Schønberg selv, der er rejseleder. Morten Schønberg Sørensen er operasanger med karriere i Malmø, Århus og København og har været med i mange af de operaer, vi skal opleve på vores operarejser. Alle vores rejseledere har hang til service, humør og lune.

Vi har operarejser i samarbejde med flere afdelinger af aftenskoler landet over, primært LOF og AOF. Flere rejsemål forventes at komme på programmet fremover.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores operarejser eller have et tilbud på enkeltrejser eller grupperejser, så ring til Morten Schøberg på 57 64 53 54 eller send en e-mail til musikogrejser@paradis.dk. Vi ser meget frem til at høre fra dig og tager gerne en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aktuelle operarejser

BERLIN 20-22/9

BERLIN 13-17/12

MÜNCHEN 17-19/12

Læs mere om aktuelle operature her.