Operarejser til Hamborg

Nogle af vores mest populære ture er vores todages operarejser til Hamborg, hvor man – i et roligt tempo – faktisk kan nå at opleve temmelig meget.

Som oftest holder vi en god pause i den smukke middelalderby Hansestad Lübeck. Her oplever vi byens ældste kælder og spiser en god frokost på et lokalt mikrobryggeri.

I Hamborg bor vi normalt med få hundrede meters afstand til operaen, hvor de spiller forestillinger af høj kvalitet. Tæt ved operaen ligger en hyggelig restaurant, hvor vi kan få tysk mad, når den er bedst. Restauranten er altid et populært indslag på disse ture.

Byrundtur, lokale oplevelser og operaformidling

På andendagen tilbyder vi en byrundtur i bussen, normalt efterfulgt af sejltur på Elben og frokost i den store havn. Hamborg lever fremdeles af og ved sin havn, som før, så nu!

Schønbergs operarejser Hamborg er altid med rejseleder, gode busser og hoteller, byrundtur og operaformidling, som er Shønbergs speciale. En operarejse til Hamborg kan blive en særlig og personlig oplevelse med Schønberg Musik&Rejser.

”Tak for en begivenhedsrig operatur til Hamborg. Rejselederen gjorde turen uforglemmelig og til en oplevelse.”

Jette Elley, deltager på  todagestur til Hamborg oktober 2009

Ring eller skriv til os for mere information om operarejser til Hamborg

På operature er der altid en operasanger med som rejseleder – oftest Morten Schønberg selv. Formidlingen af musikoplevelserne fremhæves ofte af vores gæster som det, der fik dem til at vælge os. Vil du vide mere om vores operarejser eller have et tilbud på enkeltrejser eller grupperejser, så ring til Morten Schøberg på tlf. 57 64 53 54 eller send en e-mail til musikogrejser@paradis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!