Fra operature til naturoplevelser i Nordamerika og Finland

Den klassiske rejse hos mig vil være en busrejse, hvor vi finder en god bus, gode hoteller efter ønsket pris og standard, rejselederservice med turistmæssig og praktisk orientering undervejs.

Mine specialeområder er Sverige og især Finland, Nordamerika, Nordtyskland og Wien, men ring og få en snak om, hvad I kunne tænke jer, så kan vi sikkert finde frem til noget sammen. Jeg kommer gerne ud med et billedforedrag om destinationen. Ofte vil jeg selv deltage i turen som rejseleder, og jeg laver meget gerne ture, hvor vi kan kombinere mine ekspertiser udi musik og rejser, typisk i form af operature – måske med en indledende foredragsaften ?

Udvalgte destinationer hos Schønberg Musik&Rejser

Operature til udlandet

4_opera_rejser

Jeg har god erfaring i formidling af musikoplevelser, særligt opera,
hvor jeg har medvirket i mindst 30 forskellige og set endnu flere.

Operature til udlandet

Oplev det smukke Finland

2_rejser_til_finland

De færeste ved, hvor smuk Finland er på kultur, oplevelser og natur.
Det har altid været et af mine favorit rejsemål, som rejsearrangør og menneske.

Rejser til Finland

Rejser til Nordamerika (USA)

5_nordamerika_balanced_rock

Oplev Amerikas flotte nationalparker, f.eks. Yellowstone, Grand Canyon, de canadiske Rockies – eller de mere ukendte perler Crater Lake og Canyonlands.

Rejser til Nordamerika og Canada