Operarejser Berlin

Operarejser Berlin byder på tre operascener i verdensklasse. Deutsche Opera ligger i den grønne bydel Charlottenburg-Wilmersdorf, mens Staatsoper og Komische Oper begge ligger tæt på boulevarden Unter den Linden i hjertet af Berlin.

Så hvis man kunne tænke sig en operatur af overskueligt omfang, ligger vores operarejser Berlin lige for døren. Samtidig er byen en oplevelse i sig selv, historisk og kulturelt – og på alle årstider. F.eks. har vi hvert år den traditionelle juletur.

Byrundtur og operaformidling

Schønberg Musik&Rejser har hver sæson flere operarejser til Berlin på programmet, altid med rejseleder, gode busser og hoteller, byrundtur og operaformidling. Vores speciale er netop operature med foredrag og anden formidling af operaoplevelserne.

Operarejser til Berlin kan blive en særlig og personlig oplevelse med Schønberg Musik&Rejser.

“Tak for en rigtig dejlig tur til Berlin. I min evaluering får den topkarakter med pil opad. Det gælder både  foredrag, planlægning, stemning og service i bussen. Jeg tror – håber – bestemt, vi kommer igen.”

Helle Krogh Hansen, deltager på operatur til Berlin 12-14/11 2010

Ring eller skriv til os for mere information om operarejser Berlin

På vores operarejser berlin er der altid en operasanger med som rejseleder – oftest Morten Schønberg selv. Formidlingen af musikoplevelserne fremhæves ofte af vores gæster som det, der fik dem til at vælge os. Vil du vide mere om vores operarejser eller have et tilbud på enkeltrejser eller grupperejser, så ring til Morten Schøberg på 57 64 53 54 eller send en e-mail til musikogrejser@paradis.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde dig og hvordan vi skaber den bedste tur for dig/jer til Berlin. Så giv os gerne et kald allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aktuelle operarejser Berlin

BERLIN 20-22/9

BERLIN 13-17/12

Læs mere om aktuelle operature her.