NEW YORK CITY      6 – 13/10  2018  19.995 ,-

Inkl. Aida og Samson&Dalila

  – to operaer efter eget valg inkluderet

6 nætter i Superior-værelser på Empire Hotel, lige over for Metropolitan  

 Enkeltværelse + 6000

Vi bor lige over for Metropolitan!

I april 2015 havde vi, efter mange opfordringer fra vores gæster, bureauets første Metropolitanrejse. Det blev en dejlig tur, og vi er nu klar til fjerde omgang, i oktober 2018!

Schønbergs forkærlighed for New York City går to årtier tilbage – efter diplomeksamen i sang 1994 tog Morten Schønberg til New York et par måneder for at tage sangtimer hos legendariske Oren Brown. Manhattan og dens uforlignelige charme kom ind under huden, og det er en stor fornøjelse at byde velkommen til denne tur. Vi skal bo 100 m fra Lincoln Center.

Operaprogrammet er ret klassisk denne gang, med Verdi, Puccini og Saint-Saëns! Galleriet af stjerner anføres af Anna Netrebko i titelrollen som Aida, skarpt forfulgt af Elina Garanca og Roberto Alagna i Samson og Dalila. I tilkøb er der to gange Puccini: La Fanciulla del West med Eva M. Westbroek og La Boheme med bl.a. tenoren Vittorio Grigolo.
Udflugtsprogrammet består af en fem- og en firetimers rundtur med bus med skandinavisktalende lokalguide, hvor vi skal se de obligatoriske steder på Manhattan såsom Fifth Avenue, Central Park, Chinatown osv.

Derudover vil vi tilbyde et par uformelle byvandringer, hvor Schønberg vil gå forrest på spændende ruter, f.eks. den forholdsvis nye High Line, hvor man over 1½ km går på en gammel højbane til tog, nu et nyt åndehul i storbyen.

Vi fortsætter måske helt ned til Battery Park og tager en gratis, men stor og spændende fornøjelse: færgeturen over til Staten Island og retur. Schønbergs yndlings-spadseretur i New York er turen over Brooklyn Bridge til Brooklyn Heights, en stor oplevelse!

Efter 6 nætter med op til fire operaer er vi klar til at lade SAS flyve os tilbage til Danmark igen.
En uge i New York ved det tidlige efterår – tag med Schønberg og hør de store operaer, mens vi nyder denne skønne, skøre og pragtfuldt charmerende by!

  

19.995,- inkl. to operaer efter eget valg

To udflugter med bus, transferlufthavn-hotel t/r

6 nætter på Empire Hotel i Superior room

Operaformidling

enkeltværelsestillæg  6.000, –

Pris pr. opera ekstra ca. 1150 kr