MÜNCHEN 13 – 19/7 2019

                   Pris pr. person i delt dobbeltværelse. 11.295,-     

Dagsprogram  München  13 – 19/7 2019

Lørdag den 13 juli
Vi kører fra København H ved ottetiden med opsamling undervejs mod færgen i Gedser kl. 11. Ombord skal de fleste nyde en dejlig frokostbuffet. Med to pau- ser undervejs i Tyskland venter vi at være ved hotellet sydvest for Leipzig ved sekstiden.

 Søndag den 14 juli
Vi har dagen til at køre sydover og når vores hotel i München ud på eftermiddagen. Man kan tage en friaften – eller tage i Staatsoper til Ernst Kreneks opera fra 1938 Karl V med Bo Boje Skovhus i titelpartiet. Her venter næppe en helt almindelig operaoplevelse! Der er bus til og fra forestillingen hver aften.

Mandag den 15 juli
Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser. Kl. 19 er vi alle på plads på Staatsoper til Otello med Jonas Kaufmann i titelpartiet.

Tirsdag den 16 juli
Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser inden aftenens operaoplevelse i tilkøb:
Puccinis flotte Turandot med svenske Nina Stemme i titelrollen.

Onsdag den 17 juli
Dagen er fri til egne oplevelser på byens museer m.m. Bussen tilbyder en udflugt ”ud i det blå” eller til en naboby. Kl 20 er der koncert med en pianist og Anna Netrebko, der vil synge russiske romancer af Rachmaninov, Rimskij – Korsakov og Tjajkovskij.

Torsdag den 18 juli

Efter fire oplevelsesrige dage i München vender vi snuden mod nord. Undervejs bliver der tid til en pause i Bayreuth, inden vi sidst på eftermiddagen når til Dessau, hvor vi spiser fælles middag (inkl.)

Fredag den 19 juli
Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og lander derfor i Gedser allerede lidt i fem. Hen ad kl. 19 kan vi vente at være i Hovedstadsområdet igen.

MÜNCHEN 13-19/7 2019 11.295 ,-
inkl. to forestillinger
6 nætter på hotel med morgenmad
Middag første og sidste aften
Gode pladser til Otello og Netrebko-koncert
Karl V 1100,-
Turandot 1600,-
Buffet på færgen ud og hjem 325,-
Enkeltværelse + 1700,

På grund af særligt vanskelige billetforhold på Bayerische Staatsoper til disse forestillinger kan denne rejse tidligst bekræftes omkring 1/11. Interesserede deltagere opfordres til hurtig til- melding for at optimere sandsynligheden for turens gennemførelse – på denne måde lykkedes det i 2018!