Kulturrejser Finland

Rejser til det smukke Finland et populært rejsemål hos Schønberg Musik&Rejser. Kulturrejser Finland giver et indblik i et ganske særligt land. Det kan virke mystisk og utilnærmeligt, men får man først landet og dets befolkning ind under huden, glemmer man det aldrig og vil ønske sig tilbage igen og igen! Finland er et meget smukt land, specielt i kystområderne og i det sydøstlige hjørne, hvor det for alvor lever op til sit navn: De tusind søers land.

Mine rejser til Finland igennem tiderne

Jeg er kommet der meget på vennebesøg og som rejseleder – og tidligere også på sangkurser og sprogkurser. Jeg taler et hæderligt finsk og har bl.a. også derfor særlige forudsætninger som rejseleder og turarrangør for at tilrettelægge en tur, hvor man har alle chancer for at komme tæt på naturen, lære noget om finnernes kultur og dermed få et godt indblik i vores nordiske naboland. Med udgangspunkt i Finlands status som tosproget land – svensk er et officielt sprog i Finland og principielt sidestillet med finsk – lettes tilgangen til landet; i de store kystbyer som Åbo og Helsingfors står alle gadeskilte m.m. på begge sprog.

Ålandsøerne, dagssejladser og verdens smukkeste sørejse

Hvis der afsættes godt en uge til et Finlandsbesøg, kan man nå både det skønne Sørige i sydøst – måske med en operaoplevelse på middelalderborgen Olofsborg – og gå i land på Ålandsøerne, der ligger prægtigt mellem Sverige og Finland. Ved at tillade sig god tid til turen kan man tage dagssejladser til Stockholm og Åbo. Det er en af verdens smukkeste sørejser, der flugter med skærgården det meste af vejen. Rejser til Finland skal efter min mening arrangeres af en person, som lever og ånder for rejsemålet.

Jeg vil glæde mig til at lave jeres grupperejse til Finland

Ring til mig og få en snak

Ring til mig på tlf: 57 64 53 54 eller send en e-mail til musikogrejser@paradis.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!