grupperejser USA

Grupperejser USA

I 1991 besøgte jeg for første gang nogle af nationalparkerne i det sydvestlige USA. Det slog benene væk under mig! På vores grupperejser USA oplever vi den ufattelige skønhed i Zion National Park, Grand Canyon, Monument Valley og Arches NP, som for altid forandrede mit turisthjerte. Så storslået natur findes ikke andre steder i verden!

Ingen naturoplevelser kommer over eller på siden af de naturparker, der venter os på Coloradoplateauet og i parker som Yellowstone, Crater Lake, Sequoia og Yosemite.

Gang på gang er jeg vendt tilbage for at komme ned i Grand Canyon, opleve stilheden og skønheden i Canyonlands – kombineret med den komfort, man let opnår på en ferie i USA: gode moteller, herlige spisesteder som dem, man har set i utallige film – en servitrice går rundt med kaffekolben, som hun har gjort det i 30 år!

Oplev naturen på tætteste hold på grupperejser USAgrupperejser USA

Alle, der kan gå en rask tur i skoven derhjemme, kan få stort udbytte af en tur som de grupperejser, jeg arrangerer. Vi stryger aldrig gennem den smukke natur, der skal være tid til at standse og indsnuse stemningen – og måske gå den tur på et par kilometer, der forhøjer oplevelsen.

I mange af de flotte parker kan man med få skridt komme fri af masserne og få en særlig oplevelse.

Ud over USA kan vi arrangere ture til det vestlige Canada, hvor de storslåede vidder omkring f.eks. Banff og Jasper ved Rocky Mountains også giver en rejseoplevelse af de sjældne.

Ring eller skriv til mig for mere information om grupperejser USA 

Tlf. 57 64 53 54

E-mail: musikogrejser@paradis.dk

Aktuelle grupperejser USA

NEW YORK CITY 26/3 – 2/4 2017

 

“Vi ved godt, at vi har set områder i USA, som vi aldrig selv ville have fået at se, og det er vi taknemlige for. Vi har hele vejen igennem følt, at vi var i gode hænder, og tvivlede aldrig på, at alt var som det skulle være. Rigtig mange tak, skal du have.
Siden vi kom hjem, har vi med interesse læst beskrivelser af rejser til USA fra forskellige rejsebureauer, og vi sidder og føler os så heldige, at vi har været på en rejse til USA, som bare var helt anderledes og meget bedre. Vi håber at ses igen på en anden af dine rejser.”

 

Kh
Chresten og Katrine Vinther, deltagere i “Fra Rocky Mountains til Stillehavet”, oktober 2013