Forslag til Seniorrejser

seniorrejserNoget, der betyder meget for Schønberg Musik&Rejser, er den personlige kontakt med kunden, det at give sig god tid til at skræddersy rejser efter jeres ønsker.

Selvfølgelig kommer vi gerne med forslag til ture, men det er en stor fornøjelse at bestræbe sig på at opfylde de ønsker, en kunde måtte have, og sætte dem ind i en sammenhæng, der giver en behagelig og interessant rejse.
Vi laver seniorrejser i samarbejde med pensionistforeninger, ældreklubber med videre, og målet er det samme hver gang: at sammensætte en rejse, der kombinerer smuk natur med god mad og spændende oplevelser – det er et erklæret mål, at der skal være en følelse af god tid undervejs, så kvalitet og trivsel følges ad.
Som rejseleder gennem en del år har Morten Schønberg Sørensen god erfaring med busture og vil glæde sig til at sammensætte jeres seniorrejser.

Eksempel på Seniorrejse

Rundt om vestlige Østersø, 4 dage
1. dag Vi kører fra Sjælland ned til Rødby Færge, hvor vi sejler over til Fehmarn. Efter ønske aflægger vi besøg i Lübeck, måske med frokost i mikrobryggeriet Brauberger, der huser byens ældste kælder, der er fra 1200-tallet! Ellers koncentrerer vi os om den smukke holstenske natur og overnatter midt i Det holstenske Schweiz i kurbyen Malente, lige ud til søen!

2. dag Vi fortsætter turen i Det holstenske Schweiz, spiser frokost med lokale specialiteter og begiver os hen til den ældre Danmarkshistorie: Slesvig med Hedeby, Dannevirke og domkirken med det fantastiske Bordesholmalter, der er på den danske kulturkanon. Vi krydser Slesvig og tilbringer natten i det smukke og fredfyldte Rudbøl. Hvis årstiden er til det, vil vi naturligvis søge at opleve fænomenet Sort Sol.

3. dag Vi kører en tur i marsklandskabet, besøger måske Møgeltønder Kirke og Noldemuseet og krydser østpå igen til Flensborg by og finder bagefter et dejligt hotel ved den smukke Flensborg Fjord. Betaler vi lidt ekstra, venter der en skøn oplevelse på Strandhotel Glücksburg.

4. dag Vi kører om på den anden side af fjorden og giver os god tid til de oplevelser, vi bliver enige om at lægge i programmet: Dybbøl Mølle og Skanser, Sønderborg eller Augustenborg Slot – og tager den smukke vej over Als og færgen til Bøjden på Sydvestfyn. Tilbage over Storebæltsbroen efter fire skønne dage i smuk natur, god mad og store oplevelser.

Turen kan sagtens laves med billigere hoteller for dag to og tres vedkommende, men de nævnte steder er udvalgt efter smuk beliggenhed, trivsel og velvære. Og god mad!

Og en tur, der har overnatning i Malente, Rudbøl og Glycksborg, vil give en ekstra dimension til rejsen, men – har I ønske om et billigere alternativ, finder vi ud af det.

Turene køres i topmoderne og behagelige busser, med rejselederservice og guidning, lejlighedsvis med lokalguider på særlige steder. Hvis vi aftaler en tur med noget nær helpension, søger vi at lægge måltiderne efter samme princip: god mad på smukke steder, gerne en hyggelig landevejskro.

Turen kan sagtens “vendes om” og udgå fra Fyn eller Jylland, evt. med mindre ændringer, så ruten passer til afgangsstedet.