DRESDEN     16-20/5  2019

Pris kr. 6975,-

Oplev John Lundgren som Scarpia i verdens smukkeste operahus!


Udsigt fra plænen foran hotellets Elbside mod Altstadt

 

Dagsprogrammer 

Torsdag den 16/5

Vi kører fra København H ved ottetiden og samler op efter behov sydover. Kl. 11.00 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Ombord skal de fleste nyde en god frokostbuffet (tilkøb). Videre mod Dresden fortæller rejselederen om turens operaer. Ved halvsyvtiden er vi fremme ved vores dejlige hotel Bellevue i Dresden, lige over for Altstadt. Vi spiser middag sammen i hotellets flot beliggende restaurant (inkl.)

Fredag den 17/5

Klokken 10 samles vi i bussen, hvor vi mødes af vores svensk- talende lokalguide Liane, der på to timer vil føre os rundt blandt Dresdens største seværdigheder – hun fortæller i bussen, og så
stiger vi ud et par steder og ser lidt til fods, bl.a. det berømte
museumskompleks Zwinger. Eftermiddagen er til egen disposition – de berømteste museer ligger lige ovre på den anden side af floden i let gåafstand – vi anbefaler særligt Gemäldegalerie alte Meister og Porzellansamlung. Om aftenen skal vi opleve Puccinis mesterværk Tosca på Semperoper kl. 19. I skurkerollen som Baron Scarpia høres svenske
John Lundgren, der regner med at møde os på hotellet bagefter.

Lørdag den 18/5

Dagen er fri til egne oplevelser: museumsbesøg, sejltur på
Elben med mere. Interesserede kan tage med på en flot udflugt i
Det sachsiske Schweiz kl.10 (tilkøb). Vi har et par timer ude ved det fantastisk smukke og historiske udsigtspunkt Bastei.

Efter frokost med lokale specialiteter er vi tilbage ud på
eftermiddagen. Kl. 19 er der mulighed for ballet: Tjajkovskijs udødelige Svanesøen på Semperoper (tilkøb.)

  

Tag med på udflugt til Bastei i Det sachsiske Schweiz (teksten centreres)

Søndag den 19/5

Vi forlader hotellet og kører til Lübbenau i Spreewald, hvor der venter os en dejlig sejltur i håndtrukken flodbåd (kahn) med frokost i den lille by Lehde (inkl.). Efter nogle skønne timer i det helt særlige miljø fortsætter vi til Berlin og vores stamhotel Leonardo til et par timers hvil. 19.30 er vi på plads til Bellinis opera Søvngængersken på Deutsche Oper, der ligger lige rundt om hjørnet. I hovedpartierne høres Lawrence Brownlee og Pretty Yende.

Mandag den 20/5

Afgang fra hotellet midt på formiddagen – hvis tiden tillader det, gør vi holdt ved et grænsesupermarked inden færgeafgang Rostock kl.15.00. Om bord skal de fleste igen indtage den gode frokostbuffet med drikkevarer. Vi ankommer til Hovedstadsområdet ca. 19.00.

 

Dresden 16-20/5 2019  6975,-

Inkl. godt hotel – spørg om opgradering

Inkl. to forestillinger – tilkøb: Svanesøen 700,-

Enkeltværelse + 1000,-

Middag første aften og natmad anden aften

Bastei-udflugt med middag 175,-