NEW YORK CITY 21 – 28/3 2020

19.750 ,- Anna Netrebko som Tosca

19.750,- inkl. to operaer efter eget valg

To udflugter med bus, transferlufthavn-hotel t/r
Fly t/r med SAS
6 nætter på Empire Hotel i Superior room
To ledsagede byvandringer
Operaformidling
Enkeltværelsestillæg 5.300, –
Pris pr. opera ekstra ca. 1150 kr

Schønbergs forkærlighed for New York City går to årtier tilbage – efter diplomeksamen i sang 1994 tog Morten Schønberg til New York et par måneder for at efteruddanne sig hos legendariske Oren Brown. Manhattan og dens uforlignelige charme kom ind under huden, og det er en stor fornøjelse at byde velkommen til denne tur.
Operaprogrammet er meget afvekslende på denne tur, med Rossini, Puccini, Wagner og Massenet!
Galleriet af stjerner anføres af Anna Netrebko i titelrollen som Tosca. En af dagens absolut bedste kavalerbarytoner, georgiske George Gagnidze er Scarpia. Polske Piotr Beczala synger titelrollen i Werther, Bryn Terfel i Den flyvende Hollænder.
Vi skal bo 100 m fra Lincoln Center.
Udflugtsprogrammet består af en fem- og en firetimers rundtur med bus med skandinavisktalende lokalguide, hvor vi skal se de obligatoriske steder på Manhattan såsom Fifth Avenue, Central Park, Chinatown osv.
Derudover vil vi tilbyde et par uformelle byvandringer, hvor Schønberg vil gå forrest på spændende ruter, f.eks. den forholdsvis nye High Line, hvor man over 1½ km går på en gammel højbane til tog, nu et nyt åndehul i storbyen. Vi fortsætter måske helt ned til Battery Park og tager en gratis, men stor og spændende fornøjelse: færgeturen over til Staten Island og retur.
Schønbergs yndlings-spadseretur i New York er turen over Brooklyn Bridge til Brooklyn Heights, en stor oplevelse!

Efter 6 nætter med op til fire operaer er vi klar til at lade SAS flyve os tilbage til Danmark igen.
En uge i New York i det tidlige forår – tag med Schønberg og hør de store operaer, mens vi nyder denne skønne, skøre og pragtfuldt charmerende by!