BERLIN 6 – 9/3 2020 5795 ,-

Meyerbeer-festival

5795 ,- inkl. to forestillinger

3-stj. Hotel Leonardo Berlin med morgenmad
Ekstra opera 625 ,-
Buffet på færgen ud og hjem 325,-
Enkeltværelse +750

Morten Schønberg

Operaen i Leipzig

Dag-til-dag-program

Fredag den 6. marts 2020
Vi kører fra København H ved seks-tiden og samler op i Ølby og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 9. Ombord kan man tilkøbe en glimrende morgenbuffet.
Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved tretiden er vi fremme ved vores gode hotel Leonardo, der ligger et par hundrede meter fra Deutsche Oper. Og her går vi over og ser Profeten kl. 18.00.

Lørdag den 7. marts
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
19.30 er vi på plads på Staatsoper til koncertopførelsen af Meyerbeers Dinorah.

Søndag den 8. marts
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, der slutter ved hotellet senest kl. 14 med tid til til frokost og et hvil, inden vi igen skal i Deutsche Oper og opleve Meyerbeers opera Huguenotterne kl. 16.

Mandag den 9. marts
Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.