STOCKHOLM 2-6/6 2020 7495 ,-

Aida og Fanciulla

4 nætter på Scandic Skärholmen med morgenmad
Lokalguide på byrundtur og udflugt til Sigtuna
Gode pladser til La Fanciulla del West og Aida på Operan i Stockholm
3 gange frokost
Guidet rundvisning på Drottningholm Slot
Alle udflugter som beskrevet, ekskl. eventuelle entreer.
Tillæg for enkeltværelse  1600 kr.

Dag-til-dag-program

2/6 2020
Vi kører fra København 8.30 til færgen i Helsingør, spiser elggryde ved Laganland hen ad tolv (inkl.) og fortsætter med yderligere to pauser mod Stockholm. Vi regner med at ankomme ved 18-tiden. Vi indkvarterer os på et Scandichotel i den sydlige udkant af Stockholm, Skärholmen.
Fælles middag på hotellet.

3/6
Vi kører en spændende byrundtur i Stockholm med lokalguide – turen afsluttes med en gåtur og et par timers fritid i Gamla Stan. Frokost på egen hånd.
Vi bliver i centrum til kl. 15 – eller senere – hvorefter vi returnerer til eftermiddagshvil på hotellet.
Aftenen er fri

4/6
I dag laver vi en formiddagsudflugt til det nærliggende Drottningholm Slot og besøg i den historiske og spændende Hagapark. Vi finder et sted til fælles frokost. (inkl.).
I god tid kører vi ind til aftenens forestilling: Puccinis ”western-opera” Pigen fra Vesten.
Operaen begynder kl. 19.

5/6
I dag tager vi på udflugt til Sveriges ældste by, Sigtuna. Vi kører kl. 9 og bliver hen ad 10 mødt af vores lokalguide Kristina, der vil vise os rundt i den smukke historiske by.
Vi finder et hyggeligt sted til fælles frokost (inkl.) Efter nogle dejlige timer i Sigtuna kører vi retur til hotellet og et godt hvil, inden vil skal ind til aftenens forestilling på Operan kl. 19:
Verdis mægtige drama Aida.

6/6
Vi tjekker ud efter morgenmaden og kører sydpå. Frokost på egen hånd med storslået udsigt over Vättern-søen ved Brahehus. Ved halv syv-tiden venter vi at være fremme ved færgen i Helsingborg efter fem spændende dage i og omkring den skønne by Stockholm.