BERLIN 9-12/10 2020 5795 ,-

Spændende opera- og udflugtsprogram
Macbeth, Koncert i Berlinerphilharmonien, Traviata og Valkyrien

9-12/10 2021 Blandede bolcher i Berlin

En spændende efterårstur til Berlin, hvor vi bor på vores ”stamhotel” Leonardo, 250 m fra Deutsche Oper, der står klar med hele fire store musikoplevelser! Første aften er der Macbeth eller koncert i Berlinerphilharmonien, anden aften følger Traviata. Tredje aften kan man opleve den det store stykke Valkyrien med John Lundgreen, Nina Stemme og Lisa Davidsen. En spændende Berlinrejse med meget forskellige musikoplevelser, krydret med gode udflugter i og omkring herlige Berlin.

BERLIN 9-12/10 2021 5795 ,- inkl. to forestillinger

Udflugter som beskrevet
To operaer efter eget valg; gode pladser i kat. 2
Ekstra opera ca. 750,-
Buffet på færgen ud og hjem 325 ,-
Enkeltværelse +1200

Morten Schønberg

Dag-til-dag-program

Fredag den 9. oktober 2021
Vi kører fra København H ved otte-tiden og samler op i Ølby og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 11. Ombord kan man tilkøbe en glimrende frokostbuffet.
Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved firetiden er vi fremme ved vores stamhotel Leonardo, der ligger i Vestberlin, 250 m fra Deutsche Oper
Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal i teatret første aften.
På Deutsche Oper går der Macbeth 19.30.

Lørdag den 10. Oktober 2021
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden mange skal i Deutsche Oper 19.30 og opleve en festlig aften med stykket Traviata.

Søndag den 11. Oktober 2021
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
19.00 er vi på plads på Staatsoper til Valkyrien.

Mandag den 12. Oktober 2021
Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.