BERLIN 10-14/6 2020 6295 ,-

Spændende opera- og udflugtsprogram
Chovanscina, Søvngængersken, Nabucco m. Gagnidze,Ttryllefløjten

10-14/6 2020 Blandede bolcher i Berlin

En spændende forsommertur til Berlin, hvor vi bor på vores ”stamhotel” Leonardo, 250 m fra Deutsche Oper, der står klar med hele fire store musikoplevelser! Første aften er der Mozarts Tryllefløjten, anden aften følger Bellinis Søvngængersken og sidste aften Verdis Nabucco med den fremragende georgiske baryton George Gagnidze i titelrollen. Tredje aften kan man opleve den nyligt genåbnede Staatsoper med Musorgskijs opera Khovanschina. En spændende Berlinrejse med meget forskellige musikoplevelser, krydret med gode udflugter i og omkring herlige Berlin.

BERLIN 10-14/6 2020 6295 ,- inkl. to forestillinger

Udflugter som beskrevet
To operaer efter eget valg; gode pladser i kat. 2
Ekstra opera ca. 750,-
Buffet på færgen ud og hjem 325 ,-
Enkeltværelse +1200

Morten Schønberg

Dag-til-dag-program

Onsdag den 10. juni 2020
Vi kører fra København H ved otte-tiden og samler op i Ølby og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 11. Ombord kan man tilkøbe en glimrende frokostbuffet.
Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved firetiden er vi fremme ved vores stamhotel Leonardo, der ligger i Vestberlin, 250 m fra Deutsche Oper
Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal i teatret første aften.
På Deutsche Oper går der Mozarts Tryllefløjten 19.30.

Torsdag den 11. juni 2020
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden mange skal i Deutsche Oper 19.30 og opleve en festlig aften med den mexicanske belcanto-tenor Javier Camarena som stjernen i Belllinis Søvngængersken (Sonnambula)

Fredag den 12. juni 2020
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
19.00 er vi på plads på Staatsoper til Musorgskijs opera Khovanschina.
Der er bus til og fra forestillingen.

Lørdag den 13. juni 2020
Klokken 10 køres en servicetur i Berlin, hvor man kan blive sat af ved Kulturforum, de mange spændende museer på Museumsøen eller ved centrum i det gamle Vestberlin/KaDeWe.
Man kan gå med på en hyggelig og uformel slentretur med rejselederen; den varer et par timer og slutter ved Berliner Dom; herfra kører bussen tilbage til hotellet.
Bussen samler op på tilbagevejen, men man er velkommen til selv at finde tilbage til hotellet
Kl. 19.30 er vi klar på Deutsche Oper til at opleve Verdis opera Nabucco med stjernebesatte hovedroller: Georgiske George Gagnidze i titelpartiet og den fremragende ukrainske dramatiske sopran Ljudmila Monastyrska i det svære parti som Abigaille.

Søndag den 10. juni 2020
Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.