MÜNCHEN 11-17/7 2020

11.295 ,- inkl. to forestillinger

Jonas Kaufmann i liedkoncert og Roberto Alagna som Otello.
Skønne München og UNESCO-byen Regensburg
Hurtig tilmelding nødvendig af hensyn til billetterne!

6 nætter på hotel med morgenmad
Middag første og sidste aften
To frokoster
Gode pladser (kat.2) til Otello og Kaufmann-koncert
Falstaff 2000 ,- (kat.2)
Buffet på færgen ud og hjem 325,-
Enkeltværelse +1700

Dag-til-dag-program

Lørdag den 11/7
Vi kører fra København H ved ottetiden med opsamling undervejs mod færgen i Gedser kl. 11.
Ombord skal de fleste nyde en dejlig frokostbuffet. Med to pauser undervejs i Tyskland venter vi at være ved hotellet sydvest for Leipzig ved sekstiden.

Søndag den 12/7
Vi har dagen til at køre sydover og spiser fælles frokost undervejs. Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved den flotte gamle by Regensburg, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Resten af dagen er fri, men rejselederen går gerne i spidsen for en orienterende byvandring.

Mandag den 13/7
Vi lægger ud med et besøg i søjlehallen Walhalla, hvor vi kan se buster af mange berømtheder, krydret med en pragtfuld beliggenhed højt over Donau. Et par timer senere skal vi nyde et godt, bayersk frokostmåltid med herligt øl, brygget i byen Abensberg, hvor vi også skal se et specielt bygningsværk af F. Hundertwasser. Ud på eftermiddagen kommer vi til vores hotel et par km nord for München til indkvartering og et hvil, inden vi skal ind til Staatsoper og opleve en koncert med Jonas Kaufmann kl. 20. Der er bus til og fra forestillingen hver aften.

Tirsdag den 14/7
Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Eftermiddagen er fri til oplevelser på egen hånd. Kl. 19 er der mulighed for at se Verdis sidste opera Falstaff .

Onsdag den 15/7
Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser inden aftenens operaoplevelse kl.19: Verdis mesterværk Otello med Roberto Alagna i titelrollen.

Torsdag den 16/7
Efter tre oplevelsesrige dage i München vender vi snuden mod nord. Undervejs bliver der tid til en pause i Bayreuth, inden vi sidst på eftermiddagen når til Dessau, hvor vi spiser fælles middag (inkl.).

Fredag den 17/7
Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og lander derfor i Gedser allerede lidt i fem. Hen ad kl. 19 kan vi vente at være i hovedstadsområdet igen.