Operarejse til Berlin 13-16/9 2019

5795,- pr. person i delt dobb.

Inkl. to operaer efter eget valg; ekstra opera +750
Stjernespækket operarejse med to af tidens bedste tenorer: Roberto Alagna i den krævende dobbeltrolle i Cavalleria Rusticana og Bajadser.
Piotr Beczala som kongen i Verdis Maskeballet.
Den fremragende sopran María José Sirí er hovednavnet i en nyopsætning af Verdis Skæbnens Magt.
Godt hotel 250 m fra Deutsche Oper, guidede udflugter, operasanger som rejseleder.
Enkeltværelse +950

Morten Schønberg

Operaen i Leipzig

Dag-til-dag-program

Fredag 13. september
Vi kører fra København H kl. 08.08 og samler op sydover mod Gedser, bl.a. i Ølby.
Kl. 11.00 sejler vi mod Rostock. Ombord skal de fleste nyde en udmærket frokostbuffet.
Videre mod Berlin, efter en siesta, fortæller rejselederen om turens operaer.
Ved firetiden er vi fremme ved vores stamhotel Leonardo, godt 200 m fra Deutsche Oper.
KL. syv går vi over til aftenens forestilling af Cavalleria Rusticana og Bajadser med Roberto Alagna i den svære dobbeltrolle: det ledende tenorparti i begge operaer!

Lørdag 14. september
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kl. 10 kører ud på en spændende bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, det “gamle” Vestberlin omkring Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden med alle sine prægtige bygninger. Byrundturen slutter ved hotellet ved totiden.
Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal på Deutsche Oper kl. 19 og opleve Verdis opera Skæbnens Magt med den uruguayanske stjernesopran Maria Jose Siri som det største navn.

Søndag 15. september
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en ”morfar” eller lidt tidlig aftensmad. Aftenens forestilling på Deutsche Oper er Verdis Maskeballet kl. 19.30.
En af tidens allerbedste tenorer fører an som kong Gustav III: polske Piotr Beczala.

Mandag 16. september
Midt på formiddagen kører vi igen nordpå. Hvis tiden er til det gør vi holdt ved et grænsesupermarked inden færgen sejler fra Rostock kl. 15.00. Ombord vil de fleste nyde Scandlines udmærkede buffet med kolde og varme retter, husets øl og vin inkluderet.
Midt på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.