BERLIN 5 – 9/12 2019

Vor traditionelle julerejse

Pris per person i delt dobb. 6795 ,- inkl. to operaer efter eget valg
Inkluderet i prisen er
Moderne luksusbus med rejselederservice
Operaguide
Gode billetter i 2. kategori
Byrundtur i Berlin, ca. 4½ time
Halvdagsudflugt til Potsdam
Tilkøb:
Ekstra opera 5-700 ,-
Buffet på færgen ud og hjem 325,-
Enkeltværelse +1200

Morten Schønberg

Operaen i Leipzig

Dag-til-dag-program

Torsdag den 5. dec. 2019
Vi kører fra København H ved otte-tiden og samler op i Ølby og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 11. Ombord kan man tilkøbe en glimrende frokostbuffet.
Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved firetiden er vi fremme ved vores gode hotel Park Inn, der ligger på Alexanderplatz med julemarkeder lige ved døren.
Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal i teatret første aften.
På Deutsche Oper går der Brittens Døden i Venedig 19.30.
Der er bus til og fra alle forestillinger.

Fredag den 6. dec
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden en del skal i Komische Oper 19.30 og opleve en koncert med musik af Rimskij-Korsakov, Ravel (Scheherazade med sopransolist) og Brahms (dobbeltkoncert for violin, cello og orkester)

Lørdag den 7. dec
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
19.00 er vi på plads på Staatsoper til Saint Saëns flotte opera Samson&Dalila med Elina Garanca og Brandon Jovanovich i titelrollerne, støttet af Michael Volle som ypperstepræsten,

Søndag den 8. dec
Klokken 10 køres en servicetur i Berlin, hvor man kan blive sat af ved Kulturforum, de mange spændende museer på Museumsøen eller ved centrum i det gamle Vestberlin/KaDeWe.
Man kan gå med på en hyggelig og uformel slentretur med rejselederen; den varer et par timer og slutter ved Berliner Dom; herfra kører bussen tilbage til hotellet.
Bussen samler op på tilbagevejen, men man er velkommen til selv at finde tilbage til hotellet.
Allerede kl. 15 skal mange opleve Wagners smukke musikdramaopera Tristan&Isolde på Deutsche Oper. Titelrollerne er stjernebesatte med Stephen Gould og Nina Stemme. I en mindre rolle høres den 77-årige amerikanske bas Samuel Ramey!

Mandag den 9. dec.
Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.