LEIPZIG – HAMBORG 15 – 20/3 2019 De tre T’er og Elbphi

                   Pris pr. person i delt dobbeltværelse. 8.595,-     

Ønsket om billetter til Elbphilharmonien vil ingen ende tage, men vi har fået til denne rundtur, der byder på de tre T’er Tosca og Turandot i Leipzig og Traviata i Hamborg, kombineret med koncert i Elbphilharmonien, hvor vi skal høre Verdis sidste værk, et fantastisk korværk: Quattro pezzi sacri, efterfulgt af Mahlers dejlige 4. symfoni

         

 

Dagsprogram  Leipzig  15 – 20/3 2019

Fredag den 15 marts
Vi kører fra København H ved ottetiden og venter at være i
Leipzig ved sekstiden. Vi spiser middag på hotellet (inkl.).

 Lørdag den 16 marts
I dag er for de interesserede en spændende udflugt til Wittenberg og Torgau. Vi er tilbage igen senest kl. 17 – efter et hvil spadserer vi de få hundrede m til operaen, hvor Turandot begynder kl. 19.

Søndag den 17 marts
Kl. 10 mødes vi i bussen til to timers byrundtur (1½ time til fods) med lokalguide (på tysk). Tosca begynder på operaen kl. 18

Mandag den 18 marts
Vi har små 400 km til Hamborg. Vi spiser frokost undervejs (inkl.). Vi når vores hotel Leonardo lige syd for Hamborg med et par timer til indkvartering og et hvil, inden vi kører til Elbphilharmonien og aftenens flotte koncert med Verdi og Mahler.

Tirsdag den 19 marts
Vi kører igen mod Hamborg og en byrundtur i den interessante by. Der bliver en god frokostpause ved Elben. Efter en siesta på hotellet kører vi til vores stamrestaurant Franziskaner, 125 m fra operaen, hvor Traviata begynder 19.30.

Onsdag den 20 marts

Vi tjekker ud og kører til Lübeck og et par hyggelige timer, hvor der bliver mulighed for at slentre i den gamle by og nyde en lækker frokostret (inkl.) hos den søde vært på Brauberger, et mikrobryggeri med Lübecks ældste kælder! Hen ad kl. 19 kan vi vente at være i Hovedstadsområdet igen.

Overnatning på gode hoteller med morgenmad
To middage, to frokoster
Gode pladser til tre operaer + Elbphilharmonien
Enkeltværelse +1500,-